HERA - Čokoláda (Heraproteiini) (Syrovátkový protein)
 
Doplněk stravy v prášku, se sladidlem steviol-glykosid.
 
  • Superprémiový syrovátkový protein
  • Syrovátkový koncentrát získaný ultrafiltrací zkříženým tokem (cross-flow)
  • Syrovátka z BIO volných pastevních odchovů + v zimě krmených BIO krmivem (udržitelné zemědělství)
  • Přírodní aroma čokolády, slazeno pouze steviol-glykosidy
  • Svalová hmota, regenerace
  • Vynikající biodostupnost
  • Prémiová kvalita - produkt obsahuje pouze aktivní složky
  • Prémiová čistota - bez obsahu balastních aditiv, pojiv, plnidel a umělých sladidel
Puhdistamo - prémiová kvalita
Prémiová kvalita - produkt obsahuje pouze aktivní složky
 
HERA je superprémiový syrovátkový protein pocházející z volných pastevních odchovů (udržitelné zemědělství). V zimě jsou tyto chovy krmeny BIO krmivem, je tak garantována absolutní čistota výsledného produktu. Syrovátkový protein HERA (=syrovátka) je zcela bez hormonů, pesticidů a zbytků antibiotik. Také neobsahuje žádná uměla sladidla (sukralózu, aspartam, acesulfam,...) nebo jiné syntetické přísady.
Základní surovinou pro výrobu proteinu je čisté BIO mléko, z něhož šetrným vysrážením vzniká syrovátka, z které je ultrafiltrací získán BIO syrovátkový koncentrát. Čistota použité suroviny se výrazným způsobem projevuje také na chuti proteinu HERA, která je jemná a lahodná. I proto nepotřebuje žádné výrazné doslazování a je ideální přísadou do smoothies nebo jakýchkoli jiných pokrmů.
Vysoký důraz na čistotu není přehnaný. Bílkovina nám slouží jako stavební látka - z přijatých proteinů tělo doslova vytváří a regeneruje svalovou hmotu, tkáně, kůži a kosti. Přítomnost nebo nepřítomnost odpadních látek v těle se pak odráží na tom, jak se cítíme, jakou máme kondici, a jaké jsme schopni podávat výkony.
Při sportu vzrůstá potřeba těla regenerovat = opravovat svalovou tkáň poškozenou intenzivní fyzickou zátěží. Dostatečný příjem kvalitní čisté bílkoviny je tak nezbytný.
Vyvinuto a vyrobeno ve Finsku.
Země původu suroviny EU.
Puhdistamo - Prémiová čistota
 
Prémiová značka Puhdistamo nabízí jedinečnou řadu etických doplňků stravy, originálních adaptogenů z Laponska a výběrových superpotravin nejvyšší jakosti. Nekompromisní a vášnivý přístup k maximální možné kvalitě je doslova zakódován v DNA, tedy v základní genetické informaci celé značky! Jednotlivé produkty obsahují pouze čistou směs aktivních složek, to vše bez obsahu balastních aditiv, pojiv a plnidel.  Prémiové suroviny jsou vybírány ze zdrojů, které odpovídají přirozenému výskytu daného druhu, ať se jedná o přírodní bohatství severských lesů v Laponsku a Finsku, nebo další špičkové lokality po celé zeměkouli. Celkový etický koncept značky vychází z propojení přírody a moderních vědeckých poznatků. Tento jedinečný přístup poskytuje jedinečné nutriční a synergické botanické formulace, které jsou hluboce účinné a přesně vyvážené.
 
 
Balení: 500 g
 
Dávkování: smíchejte 26 g (75 ml) s 300-400 ml vody nebo s mlékem nebo přidejte například do smoothie.
 
Upozornění: Po otevření sáček pečlivě uzavírejte. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v suchu a chladu, mimo dosah dětí.
 

 
Výživové údaje:
26 g*
100 g
Energetická hodnota
386 kJ / 91 kcal
1483 kJ / 351 kcal
Tuk
1,4 g
5,4 g
     Z toho nasycené mastné kyseliny
0,9 g
3,4 g
Sacharidy
1,1 g
4,4 g
    Z toho cukry
0,8 g
3,2 g
Vláknina
0,6 g
2,5 g
Bílkoviny
18 g
70 g
Sůl
0,3 g
1,2 g
 
 
 
Aminokyselinový profil:
26 g*
100 g
Alanin
0,94 g
3,6 g
Arginin
0,47 g
1,8 g
Aspartát
2,08 g
8 g
Fenylalanin
0,62 g
2,4 g
Kyselina glutamová
3,38 g
13 g
Glycin
0,36 g
1,4 g
Histidin
0,34 g
1,3 g
Isoleucin
1,14 g
4,4 g
Cystein
0,42 g
1,6 g
Leucin
2 g
7,7 g
Lysin
1,79 g
6,9 g
Methionin
0,39 g
1,5 g
Prolin
1,12 g
4,3 g
Serin
1,01 g
3,9 g
Threonin
1,33 g
5,1 g
Tryptofan
0,36 g
1,4 g
Tyrosin
0,57 g
2,2 g
Valin
1,09 g
4,2 g
*denní dávka odpovídá 26 g (75 ml), balení obsahuje 19 dávek.
 
 
Složení: BIO syrovátkový protein koncentrát (z mléka), přírodní aroma, xanthanová guma, mořská sůl Guérande, BIO pražený kakaový prášek, sladidlo (steviol glykosidy)