L-ARGININE
 
Doplněk stravy.
 
L-Arginine – instantní prášek s obsahem čisté aminokyseliny L-Arginin.
 
Účinky L-Argininu jsou dobře známé každému, kdo chce posílit výsledky silového tréninku. Vlastnosti L-Argininu souvisí se zvýšením průtoku krve. Do svalů se tak dostává více kyslíku a živin, díky čemuž se zlepšují výsledky silového tréninku = zvyšuje se růst svalové hmoty. Mimo prokrvení souvisí účinky L-Argininu také se zvýšením klidové hladiny růstového hormonu. V kombinaci se cvičením se tento účinek ještě navyšuje. (Viz Arginin pro sportovní výkon).
 
Hlavní benefity produktu:
 
- Severská kvalita = Made in Suomi + Swerige
- Čistá, instantní forma
- Neobsahuje umělá sladidla
 
Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
 
- Posílení svalové pumpy
- Posílení výsledků silového tréninku
 
Značka Nutriworks
 
Mladá, úspěšná a velmi dynamická. Tak lze charakterizovat Nutriworks, finskou značku ze země tisíce jezer. Celkový koncept značky, která byla založena v roce 2009 v Helsinkách, vychází z moderního a etického přístupu ke sportovní výživě, a to jak v souvislosti s nejnovějšími trendy, tak se zdravým životním stylem. Projekt značky vznikl také v reakci na sílící tzv. mainstreamový trend levné sportovní výživy velmi nízké kvality.
 
NutriWorks tak představuje profesionální koncept sportovní výživy určený především pro sportovní kluby, výživové poradce a specializované prodejce. Všechny produkty jsou vyráběny ve Finsku a Švédsku v souladu s nejvyššími normami kvality. Hlavní filozofií značky je maximální možná kvalita, funkčnost, jednoduchost a přijatelná cena. Zboží je nabízeno ve dvou řadách - bílá řada je koncipována bez použití umělých sladidel a černá řada s minimalizovaným obsahem umělých sladidel.
 
 
Balení: 200 g
 
Dávkování: 5 g denně (přibližně 1 odměrka) před tréninkem nebo večer. Smíchejte prášek s vodou, džusem nebo smoothie. Balení obsahuje 40 dávek.
 
Upozornění: Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí.
 


Výživové údaje:
 
 Počet dávek v balení: 40 x  5 g
 5 g *
 L-arginin 
 4,1 g
*5 g odpovídá jedné denní dávce. Balení obsahuje 40 denních dávek. 
 
 
Složení: L-arginin hydrochlorid prášek.