Instant Mass® Heavyweight
 
Doplněk stravy s cukry a sladidly.
 
- 1121 kalorií v dávce!
- Prémiová proteinová směs bílkovin a hydrolyzátu s vysokou biologickou hodnotou
- Protein od chovů krmených travou (grass-fed whey)
- Speciální sacharidová směs bez aditivních jednoduchých cukrů
- Creapure® kreatin + chelatovaný zinek a hořčík + Vitamín D3
- Směs sedmnácti důležitých vitamínů a minerálů v nejúčinnějších formách
- Přidaný L-glutamin, L-cholin
- Přidané kultury LactoSpore® - Bacillus coagulans
- Přidaný Bio Perine® - Extrakt z piperinu

Instant Mass® Heavyweight – náš nejsilnější gainer v kategorii „hard“

Nejnovější produkt z dílny Reflex Nutrition určený pro všechny jedince a atlety zaměřené na zdroj super-kvalitních „vysokoenergetických“ živin a ergogenů.

Heavyweight nabízí pět klíčových benefitů:

1/ Protein Complex nabízí 60 gramů superkvalitních bílkovin a aminokyselin.

K maximálním výsledkům potřebujete ty nekvalitnější bílkoviny, peptidy a aminokyseliny, které musí být navíc zastoupeny v optimálních poměrech. Těmi nejkvalitnějšími zdroji jsou syrovátková bílkovina a micelární kasein. Nicméně Heavyweight neobsahuje jenom „nějaký“ syrovátkový protein a „nějaké“ další bílkoviny. Základ tvoří  speciální grass-fed syrovátkový koncentrát, doplněný o micelární kasein a enzymatický hydrolyzát, což je vlastně bílkovina naštěpená na řetězce aminokyselin (peptidy) a volné aminokyseliny.
 
  • První složkou je výběrový bioaktivní syrovátkový koncentrát (vysoký obsah BCAA a bioaktivních frakcí)
  • Druhou složkou je čistý ultrafiltrovaný micelární kasein, který se vstřebává nejpomaleji a zásobuje tak organizmus esenciálními aminokyselinami po dobu delší než čtyři hodiny.
  • Třetí složkou je tzv. hydrolyzát syrovátkové bílkoviny, který tělo vstřebává velmi rychle, patří tedy mezi okamžité zdroje bílkovin.

Pouze špičková kvalita: Heavyweight neobsahuje neplnohodnotné zdroje bílkovin jako je sojový koncentrát, kolagen (bílkovina hovězího původu), kaseinát vápenatý, sušený vaječný bílek a další. Obsažený protein pochází od chovů krmených travou (grass-fed protein), ne z velkochovů zkrmovaných celoročně siláží.

2/ Speciální sacharidová směs

Heavyweight nabízí speciální směs sacharidů bez aditivního obsahu jednoduchých cukrů. Tvoří ji směs kvalitních z kvalitních „celozrnných“ ovesných sacharidů a maltodextrinu. Zmíněná kombinace těchto špičkových sacharidů je garancí toho, že tělo je zásobováno velmi stabilní, dlouhodobou energií bez většího kolísání. 

3/ Heavyweight Muscle & Strength Stack

Stimulovat růst svalové hmoty není snadné a jen málo producentů sportovní výživy rozumí důležitosti mikronutrientů + vitamínů + minerálů a jejich klíčové roli v tomto procesu. Strávili jsme spoustu let vývojem ideální kombinace, která by byla funkční, výsledkem je Heavyweight, který obsahuje účinnou kombinace Creapure® kreatinu, chelatovaných minerálů a vitamínu D. Samostatnou kapitolou je pak přidaný L-glutamin, který je nejzastoupenější aminokyselinou v těle a pomáhá jej čistit, a L-cholin, prekurzor acetylcholinu, který odpovídá za přenost nervových vzruchů a zlepšuje tak práci svalů.

4/ Heavyweight Immune Support

Každá dávka Heavyweight obsahuje plnohodnotné dávky v účinném komplexu vitamínů a minerálů. 
 
5/ Heavyweight digestion pack
 
Kultury Lactospore® a Bio Perine® zlepšují vstřebání obsažených makro i mikroživin. L-glutamin má kromě podpory svalové hmoty vliv i na stav zažívacího traktu.
 
Značka Reflex Nutrition
 
Profesionální sportovní výživa
 
Značka Reflex patří v oblasti sportovní výživy mezi světové lídry. Díky inovacím jako je nativní technologie zpracování proteinu, chelátově vázané minerály a další, špičkovým formulím, používání výhradně prémiových surovin a díky trvalé garanci kvality u všech produktů. Doplňky stravy značky Reflex se neopírají o marketingová tvrzení, ale o bezkonkureční složení prověřené profesionálními sportovci i širokou fitness komunitou.
 
 
Vyrobeno v UK
 
Všechny doplňky značky Reflex Nutrition jsou vyráběny na vlastních linkách Reflexu v Brightonu ve Spojeném království. Výrobní zařízení Reflex Nutrition v Brightonu představuje špičku ve svém oboru a zároveň dává Reflexu plnou kontrolu nad procesem výroby a nad udržením maximálního standardu.
 
 
Vysoce kvalitní minerály
 
Minerály obsažené v doplňcích jsou v organických přírodních formách, konkrétně s chelátovými vazbami. Narozdíl od levných anorganických forem jsou přirozené pro tělo a proto lépe vstřebatelné. Množství minerálu absorbovaného do těla a následná bioaktivita je u organických forem minerálů výraznější než u anorganických forem.
 
 
Prémiové suroviny
 
Značka Reflex Nutrition nepoužívá sojový protein nebo jiné levné suroviny. Veškeré použité složky, proteiny, minerály, vitamíny, enzymy, probiotika a rostlinné extrakty mají nejvyšší možný rating.
 
 
Zelená energie
 
Reflex při výrobě používá energii ze solárních panelů. Pokud nedostačuje, vypomáhá společnost Ecotricity vyrábějící pomocí větrných a slunečních elektráren nejčistší elektřinu ve Velké Británii. V budovách Reflex se nepoužívá žádný plyn, naopak je široce využité sluneční světlo, žárovky mají časovače a jsou nastavené na úporný provoz. Reflex se rovněž snaží šetřit papírem a papírovým materiálem - použité kartony jsou na vlastní drtičce zpracované na výplň do zásilek. Na svět také přišel první doplněk Reflex s kompostovatelným obalem - Plant Based Protein. Všechny plastové obaly doplňků Reflex jsou plně recyklovatelné.
 
 
 
Balení: 5,4 kg

Dávkování: Rozmíchejte 150 g dávku (1 zarovnaná 250 ml odměrka**) v 350 ml vody v šejkru nebo mixéru do hladka a ihned zkonzumujte. Berte 2 dávky (300 g) denně. Osobám, které začínají s tímto produktem, doporučujeme začít s 1 dávkou a postupně dávku navyšovat do 2 dávek denně a více. Chcete-li krémovější a více energetický nápoj, použijte místo vody polotučné mléko. Výrobek je vhodný pro konzumaci po celý den mezi jídly či 20 - 30 minut po tréninku či 45 až 60 minut před spaním. 
**Odměrku najdete uvnitř balení, vlivem transportu může ležet až na dně.

Upozornění: Nevhodné pro děti, mladistvé do 18 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku (300g). Není náhrada pestré, vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Skladujte na suchém a chladném místě, mimo dosah slunečního záření. Spotřebujte do 3 měsíců po otevření. Po každém použití vytlačte přebytečný vzduch a sáček znovu uzavřete. Suroviny mohou pocházet ze zemí mimo VB. Může obsahovat stopy vajec.
 


Výživové údaje:
 
 Počet dávek v balení: 18 x 300 g
 100 g (% RHP**)
 300 g (% RHP**)
 Energetická hodnota
 1585 kJ/ 374 kcal (19 %)
 4756 kJ/ 1121 kcal (57 %)
 Tuky
 2,4 g (3 %)
 7,2 g (10 %) 
  Z toho nasycené mastné kyseliny
 0,6 g (3 %)
 1,9 g (9 %)
 Sacharidy
 68 g (26 %)
 203 g (78 %)
  Z toho cukry
 4,9 g (5 %)
 15 g (16 %)
 Vláknina
 0,7 g
 2,1 g
 Bílkoviny
 20 g (40 %)
 60 g (120 %)
 Sůl
 0,11 g (2 %)
 0,33 g (6 %)
 Další účinné složky
 
 
 Vitamín A
 133,3 µg (17 %)
 400 µg (50 %)
 Vitamín D3
 2,5 µg (50 %)
 7,5 µg (150 %)
 Vitamín E
 2,0 mg (17 %)
 6,0 mg (50 %)
 Vitamín C
 33 mg (42 %)
 100 mg (125 %)
 Vitamín B1
 0,4 mg (33 %)
 1,1 mg (100 %)
 Vitamín B2
 0,5 mg  (33 %)
 1,4 mg (100 %)
 Niacin
 2,7 mg NE (17 %)
 8 mg NE (50 %)
 Vitamín B6
 0,5 mg (33 %)
 1,4 mg (100 %)
 Kyselina listová
 33 µg (17%)
 100 µg (50 %)
 Vitamín B12
 0,4 µg (17 %)
 1,2 µg  (50 %)
 Biotin
 25 µg (50 %)
 75 µg (150 %)
 Kyselina pantothenová
 1 mg (17 %)
 3 mg (50 %)
 Hořčík
 50 mg (13 %)
 150 mg (40 %)
 Železo
 0,7 mg (5 %)
 2,1 mg (15 %)
 Zinek
 2,5 mg (25 %)
 7,5 mg (75 %)
 Selen
 9 µg (17 %)
 27 µg (50 %)
 Chrom
 17 µg (42 %)
 50 µg (125 %)
 Creapure® Kreatin monohydrát
 1 g
 3 g
 L- Glutamin
 333,3 mg
 1 g
 L-Cholin
 33,3 mg
 100 mg
 Bio Perine® Extrakt z piperinu
 1,67 mg
 5 mg
 LactoSpore® Bacillus coagulans
 167 x 106spór
 5 x 10spór
*1 denní dávka odpovídá 300 g. Balení obsahuje 18 dávek.
** Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8.400 kJ / 2.000 kcal), Referenční hodnota příjmu vitamínů a minerálních látek.


Složení: maltodextrin, glutaminové peptidy (pšenice), ovesná mouka, koncentrát syrovátkových proteinů (emulgátor sójový lecitin)mléčný protein (80 % micelární casein, 20 % nativní syrovátka), hydrolyzovaný syrovátkový protein, aromata, kreatin monohydrát (Creapure®), barvivo betanin, L – glutamin, citrát hořečnatý, L – cholin bitartrát, vitamín C (kyselina L- askorbová), sladidlo sukralóza, Bacillus coagulans (Lactospore®), bisglycinát zinečnatý, vitamín E (D-alfa-tokoferol-acetát), kvasnice obohacené selenem, bisglycinát železnatý, vitamín B3 (nikotinamid), bisglycinát měďnatý, extrakt z černého pepře (Bioperine® Piperine), vitamín A (retinol-acetát), vitamín B5 (D-pantothenát vápenatý),  vitamín D3 (cholekalciferol), vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid), vitamín B2 (riboflavin),  vitamín B1 (thiamin hydrochlorid), pikolinát chromitý, kyselina listová, Vitamín B7 (D-biotin), vitamín B12 (methylkobalamin).