GRENADE BLACK OPS
 
Doplněk stravy s vysokým obsahem kofeinu (200 mg/2 kapsle) v kapslích. Není vhodné pro děti a mladistvé, těhotné a kojící ženy.
 
Grenade Black Ops™ představuje novou vývojovou verzi termogenních stimulátorů z kategorie „hardcore“, navazující na základní verzi Grenade. Tato zesílená verze má oproti základní verzi Grenade zrychlený nástup účinku a silnější stimulační efekt. Díky své "zesílené" kompozici je Grenade Black Ops™ vhodný zejména pro muže.

Zaměření produktu: Produkt je vhodný pro všechny aktivní jedince a sportovce, zaměřené na odbourávání a spalování tuku. Grenade Black Ops™ je ideální volbou pro intenzivní, intervalové tréninky jako je např. HIIT (High Intensity Interval Training), tréninky v pozdních večerních hodinách atd.


Balení: 100 kapslí (82,25 g)

Dávkování: pro otestování snášenlivosti, začněte užívat 1 kapsli denně po dobu prvních 7 dnů. Dále užívejte 2 kapsle denně s jídlem. Nezapomeňte vypít alespoň 8 sklenic vody denně. Nepřekračujte dávku 2 kapsle denně. Neužívejte méně než 6 hodin před spaním. Pozn.: Pro otevření, držte nádobku ve svislé poloze a otočte víčko o 90 stupňů proti směru hodinových ručiček.

Pozn. Uzávěr GRENADE není šroubovací, ale jedná se o tzv. „pojistný uzávěr na západku“, který otevřete vyklopením horní části do strany za úchop.
 
Upozornění:  Obsahuje kofein a další silné stimulátory! Pokud máte zdravotní problémy, konzultujte před užíváním s lékařem. Neužívejte, pokud máte vysoký tlak nebo užíváte léky na předpis. Dodržujte doporučený postup dávkování. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí. Neužívejte, pokud vám není alespoň 18 let. Ihned přestaňte užívat a vyhledejte lékaře, pokud se u vás projeví závratě, nespavost, neuróza, třes, bušení srdce nebo bolesti hlavy. Nekonzumujte spolu s jiným stimulantem obsahujícím kofein nebo extrakt ze zeleného čaje. Dávka obsahuje 3 mg epigalokatechin—3 gallátu. Nekonzumujte více než 800 mg epigalokatechin-3-gallátu denně. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.
 


Výživové údaje:
 
 Počet dávek v balení: 100 x 1 kapsle nebo 50 x 2 kapsle
 2 kapsle*
 %RHP**
 Extrakt ze zeleného čaje
 300 mg
 
     z toho kofein  15 mg  
 Taurin
 275 mg
 
 Kajenský pepř (capsium annuum)
 250 mg
 
 Cholin bitartrát (40 % cholin)
 220 mg
 
 Kofein bezvodý
 185 mg
 
 Kakao extrakt 5% (Theobroma cacao)  100 mg  
 Modro-zelená řasa Aphanizomenon flos-aquae
 20 mg
 
 Niacin (kyselina nikotinová)
 5 mg
 31 %
 Extrakt ze zeleného pepře 95%
 5 mg
 
 Pyridoxin-hydrochlorid (vitamín B6)
 5 mg
 357 %
 Chrom (pikolinát chromitý 12%)
 20 µg
 50 %
*1 dávka odpovídá 2 kapslím. Balení obsahuje 50 dávek.


Složení ve 2 kapslích: extrakt ze zeleného čaje 300 mg (z toho 15 mg kofein), taurin 275 mg, kajenský pepř (Capsicum annuum) 250 mg, želatinová kapsle (hovězí želatina, barvivo E172), cholin bitartrát (40 % cholin) 220 mg, protispékavá látka (mikrokrystalická celulóza, mouka z hnědé rýže a stearát hořečnatý), kofein bezvodý 185 mg,    kakao extrakt 5% (Theobroma cacao) 100 mg, modro-zelená řasa (Aphanizomenon flos-aquae) 20 mg, Niacin (kyselina nikotinová) 5 mg (31 %*), Pyridoxin-hydrochlorid (vitamín B6) 5 mg (357 %*),  Extrakt z černého pepře 95% 5 mg, Chrom (pikolinát chromitý 12%) 20 μg (50%*). *Referenční hodnota příjmu vitamínů a minerálních látek.