Diet Whey 1 kg
 
Doplněk stravy s cukrem a sladidlem.

Diet Whey je horkou novinkou určenou pro všechny sportovce a aktivní jedince, pro které je důležité odbourávání nadbytečného tuku za současného zachování svalového tonu a skvělé kondice. Diet Whey je komplexní "high protein shake" obsahující proteinovou směs s postupným uvolňováním aminokyselin.  To garantuje dlouhodobý pocit "nasycení" a prevenci nežádoucích "záchvatů" hladu a náhlých pocitů únavy během dne. Diet Whey navíc obsahuje aditivum těch nejúčinnějších suplementů aktivně podporujících odbourávání tuku.
 
Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
 
- odbourávání nadbytečného tuku
- tvorbu a zachování čisté svalové hmoty
- nasycení po dlouhou dobu
- úpravu hladiny energie
 
High Protein Lean Body Matrix – PhD – FAT / LOSS RANGE 

DIET WHEY – VYSOKOPROTEINOVÁ FORMULE s aditivem účinných suplementů podporujících aktivní spalování tuku: CLA, L-karnitin (LC), extrakt ze zeleného čaje, nenasycené mastné kyseliny (EFA – lněné semínko).

DIET WHEY „TIME RELEASE“ PROTEIN MATRIX: obsahuje syrovátkový koncentrát, mléčný koncentrát a sójový izolát.

NEOBSAHUJE MALTODEXTRIN: Na současném trhu je spousta produktů, které nabízejí poměrně kvalitní zdroj bílkovin, ale následně jsou znehodnoceny obsahem maltodextrinu a dextrózy.

DIET WHEY „SUPERPOMALÉ SACHARIDY“ - ENDURAGRAIN LOW-GI (1): Enduragrain je ochranná známka pro speciální sacharidy s extrémně nízkým glykemickým indexem získané ze škrobu ječmene, které se velmi pomalu vstřebávají. Výhodou je vysoký obsah vlákniny a přírodních forem vitamínů a minerálů.

PhD Iso-Tone 4 (VITAL SUPPORT FAT BURNING SYSTEM): obsahuje aditivum účinných spalovačů tuku, antioxidantů a EFA (esenciální mastné kyseliny).

PhD Iso-Tone 4 + L-KARNITIN: obsahuje důverně známý L-karnitin, jehož použití pro odbourávání nadbytečného tuku je dnes už nezbytností.

PhD Iso-Tone 4 + CLA: konjugovaná kyselina linolová (CLA) je v přírodě se vyskytující mastná kyselina, která látky v oblasti odbourávání nadbytečného tuku patří mezi nejslibnější z hlediska účinku a zachování kvality svalové hmoty.

PhD Iso-Tone 4 + EXTRAKT ZE ZELENÉHO ČAJE: Užívání zeleného čaje lze pro jeho termogenní účinky doporučit všem zaměřeným na snižování nadváhy. Je významným zdrojem polyfenolů, antioxidantů řadících se mezi katechiny. Z nich je nejdůležitější EGCG (epigalokatechingalát) – silný antioxidant, který je ve svém účinku nejméně 100x efektivnější než vitamín C a asi 25x efektivnější než další důležitý antioxidant vitamín E.

PhD Iso-Tone 4 + EFA: olej ze lněných semínek, bohatý zdroj omega 3 nenasycených mastných kyselin rostlinného původu. Nejvíce zastoupená kyselina alfa linolenová je nezbytná pro širokou škálu biologických procesů. Další účinou složkou jsou tzv. lignany.


Balení: 1 kg

Dávkování: Užívejte maximálně 3 dávky denně (před tréninkem, po tréninku nebo kdykoliv během dne). 1 dávku připravíte smícháním 1 odměrky prášku (25 g) se 175 ml vychlazené vody nebo mléka v šejkru nebo mixéru, protřepávejte po dobu 10 sekund. Super dávka je 50 g do 350 ml. PhD Diet Whey můžete také přidávat do jogurtu nebo do svých oblíbených snídaňových cereálií nebo ovesné kaše.
 
Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Skladujte na suchém a chladném místě. Není náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů, vajec, arašídů, pšenice.
 


Výživové údaje:
 
 Počet dávek v balení: 40 x 25 g
 100 g
 1 dávka*
 (25 g)
 1 super dávka**
 (50 g)
 Energetická hodnota
 1611 kJ / 385 kcal 
 403 kJ / 96 kcal
 806 kJ / 193 kcal
 Tuky
 8,5 g
 2,1 g
 4,3 g
     z toho nasycené mastné kyseliny
 4,1 g
 1 g
 2,1 g
 Sacharidy
 11 g
 2,7 g
 5,5 g
     z toho cukry
 2,7 g
 0,7 g
 1,4 g
 Vláknina
 5,5 g
 1,4 g
 2,8 g
 Bílkoviny
 63 g
 16 g
 32 g
 Sůl
 1,2 g
 0,3 g
 0,6 g
 Další složky:
 Konjungovaná kyselina linolová
 1085 mg
 271 mg
 543 mg
 Acetyl L-karnitin
 848 mg
 212 mg
 424 mg
 Extrakt ze zeleného čaje
 400 mg
 100 mg
 200 mg
     z toho polyfenoly
 160 mg
 40 mg
 80 mg
     z toho katechiny
 80 mg
 20 mg
 40 mg
     z toho kofein
 32 mg
 8 mg
 16 mg
     z toho EGCG (epigalokatechingalát)
 28 mg
 7 mg
 14 mg

*1 dávka odpovídá 25 g (1 odměrka), **1 super dávka odpovídá 50 g (2 odměrky). Balení obsahuje 40 dávek nebo 20 super dávek. Výrobek není balen na počet dávek, ale na hmotnost.


Složení: PhD prémium bílkovinná směs 77 % [syrovátkový bílkovinný koncentrát 38 % (obsahuje emulgátor lecitin) (mléko), sójový bílkovinný izolát, nízkotučný kakaový prášek, waxy ječná mouka, moučka z lněného semínka, zahušťovadla (arabská guma, guarová guma, xanthanová guma), konjugovaná kyselina linolová (CLA) prášek [olej z Světlice barvířské; alergen mléko], acetyl L-karnitin, aromata, zelený čaj extrakt (Camellia sinensis), chlorid sodný, sladidlo sukralóza.