CRANBERRIES BIO (Brusinky)

Maximální zachování živin v certifikované kvalitě BIO - superpotraviny značky Purasana jsou zpracovávány exkluzivní metodou sušení, která zaručuje zachování maximálního možného množství živin a bioaktivních frakcí.

Jde o speciální šetrnou metodu, kdy je díky několika krokům potravina postupně sušena, včetně přechodové lázně v jablečném džusu, který těmto plodům dodává nezaměnitelnou svěžest a chuť. Součástí této nadstandardní procedury, jejímž cílem je zachování maximálního množství živin, je také následné použití ochranného filmu ze slunečnicového oleje (ekologické zemědělství), čímž je zabráněno nadměrnému vysychání produktu a ztrátě optimálních organoleptických vlastností.


Plod brusinky má jemně kyselou, ale ovocnou a plnou chuť. Brusinky jsou vhodné pro ovocné koktejly, hodí se i do různých omáček, majonéz, dresingů, dělá omáčky hutnější, plnější, kulatější, přidá lehce ovocnou chuť.
 

Balení: 200 g

Použití: Konzumujte samotné Cranberries nebo přidávejte do jogurtu, cereálií, mléčného koktejlu.
 
Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Vhodné pro veganskou stravu. Skladujte na suchém místě a chladném místě. Sáček těsně uzavřete po každém použití.
 


Výživové údaje: 
 
 
 100 g
 Energetická hodnota
 1336 kJ / 319 kcal
 Tuky
 0,25 g
  Z toho nasycené mastné kyseliny
 0,10 g
 Sacharidy
 81 g
  Z toho cukry
 62,15 g
 Vláknina
 5,12 g
 Bílkoviny
 1,41 g
 Sůl
 0 g


Složení: 60 % sušené brusinky (Vaccinium macrocarpon), 39 % jablečný džus koncentrát, slunečnicový olej <1%.
 


Sušené ovoce.