BIO CACAO POWDER
 
Kakaové boby jsou plody Theobroma cacao, malého stále zeleného stromu rostoucího v Peru. Ne nadarmo se mu říká “pokrm bohů”. Kakao je přirozeně bohaté na antioxidanty, kterých obsahuje obrovské množství – více než červené víno, borůvky, Acai bobule, granátová jablka a Goji bobule dohromady. Dále je také bohaté na hořčík a železo.
 
 
Balení: 250 g
 
Použití: Rozmíchejte s čerstvým nebo sušeným ovocem, ořechy, semínky, do jogurtu, ovocných salátů, dezertů.
 
Upozornění: Skladujte na chladném a suchém místě. Země původu: Peru. Vhodné pro vegany.
 

 
Výživové údaje:
 
 
 100 g
 %RHP*
 Energetická hodnota
 1070 kJ / 255 kcal
 
 Tuky
 11 g
 
  Z toho nasycené mastné kyseliny
 6,5 g
 
 Sacharidy
 14 g
 
  Z toho cukry
 0,5 g
 
 Vláknina
 46 g
 
 Bílkoviny
 24,9 g
 
 Sůl
 0,3 g
 
 Vitamíny a minerály
 100 g
 
 Železo
 705 mg
 176 %
 Hořčík
 14 mg
 176 %
 Fosfor
 9 mg
 90 %
*Referenční hodnota příjmu vitamínů a minerálních látek
 
 
Složení: Kakaový prášek (Theobroma cacao) v bio kvalitě.
 

 
Kakaový prášek (Theobroma cacao) v bio kvalitě.