Bio Cacao Powder 
 
Kakaové boby jsou plody Theobroma cacao, malého stále zeleného stromu rostoucího v Peru. Ne nadarmo se mu říká “pokrm bohů”. Kakao je přirozeně bohaté na antioxidanty, kterých obsahuje obrovské množství – více než červené víno, borůvky, Acai bobule, granátová jablka a Goji bobule dohromady. Dále je také bohaté na hořčík a železo.
 
 
Balení: 250 g
 
Použití: Rozmíchejte s čerstvým nebo sušeným ovocem, ořechy, semínky, do jogurtu, ovocných salátů, dezertů.
 
Upozornění: Skladujte na chladném a suchém místě. Země původu: Peru. Vhodné pro vegany.
 

 
Výživové údaje:
 
 
 100 g
 %RHP*
 Energetická hodnota
 1070 kJ / 255 kcal
 
 Tuky
 11 g
 
  Z toho nasycené mastné kyseliny
 6,5 g
 
 Sacharidy
 53 g
 
  Z toho cukry
 0,5 g
 
 Vláknina
 33 g
 
 Bílkoviny
 20,9 g
 
 Sůl
 0,01 g
 
 Vitamíny a minerály
 100 g
 
 Železo
 25 mg
 179 %
 Hořčík
 550 mg
 146 %
 Zinek
 7 mg
 70 %
*Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400kJ / 2000 kcal).
 
Složení: Kakaový prášek (Theobroma cacao) v bio kvalitě.
 

 
Kakaový prášek (Theobroma cacao) v bio kvalitě.