Synerbio Daily - probiotika a prebiotika pro každý den

29.08.2022

Náš zažívací trakt, konkrétně střeva, jsou domovem pro miliardy živých kultur (prospěšných bakterií) tvořících tzv. mikrobiom. Tyto živé kultury se nazývají probiotika a hrají velmi důležitou roli v trávení přijaté stravy. Jsou také nezbytné jako obranný štít i pro další důležité oblasti a dokonce ovlivňují psychiku.

V doplňku Synerbio Daily najdete dokonce čtyři různé kmeny probiotik - Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum a přidané prebiotikum FS2-60 (inulin a fruktooligosacharidy). Proč přidávat prebiotikum? Je to jednoduché - prebiotika fungují jako zdroj živin pro probiotika. Seriózní doplněk stravy by je tedy měl obsahovat.

A kdy Synerbio Daily pomáhá?

  • Při jakémkoli diskomfortu - průjmech, nepříjemných pocitech, těžkosti nebo bolestivosti
  • Při nefunkčním trávení - pocitech plnosti, těžkosti, plynatosti
  • Při rekonvalescenci
  • Při potřebě absorbovat více bílkovin ze stravy - důležité zejména pro fitness i při rekonvalescenci
  • Při depresi - ano, i při zhoršeném psychickém stavu můžou probiotika pomoci

Pro koho je Synerbio Daily určené? Jde o:

Pokud máme pocit, že se ozývá žaludek, může jít často o problém s narušeným mikrobiomem. Ten může oslabit například stres, špatná strava a životní styl, nadměrná fyzická aktivita nebo nemoc.

Synerbio Daily je určené pro každodenní užívání. Postačí 1-3 kapsle během jídla, při běžných problémech se relativně rychle dostavuje výsledek. Vyzkoušejte!