Přerušovaný půst s doplňky Ancient Brave

01.06.2022

Přerušovaný půst je stará, ale zároveň velmi účinná metoda pro podpoření spalování nadbytečného tuku, optimalizaci hmotnosti a restart organismu. Důležitou vlastností této metody je její šetrnost a zároveň efektivnost. Pro zeštíhlení není nutné trpět drastickými dietami, které nejsou ohleduplné k tělu a navíc u nich hrozí jojo efekt. Naopak se vyplatí spíše pozvolná změna. Metoda Brave nabízí kombinaci šetrného přerušovaného půstu a doplňků britské značky Ancient Brave.

Metoda Brave vám pomůže:

  • Optimalizovat tělesnou hmotnost
  • Optimalizovat metabolismus
  • Posílit energii a vitalitu
  • Detoxikovat tělo
  • Posílit fyzickou i psychickou kondici

Pro koho je Metoda Brave vhodná:

Metoda Brave je metoda přerušovaného půstu pro ženy i pro muže. Je to velmi šetrná dieta ohleduplná k tělu.

Jak na to

Metoda Brave je vhodná úplně pro každého, speciálně pak pro jedince se sedavým zaměstnáním. Jde o nenáročný program pro každodenní použití.

Pokud jste jedli naposledy v 19:00 a další jídlo si dáte v 7:00 ráno, je to skvělé – máte za sebou 12ti hodinový půst. My doporučujeme toto časové okno prodloužit na 14 až 16 hodin. A opakovat během 3 až 7 dnů po celý týden. Pro vyhnutí se pocitu hladu stačí využít naše směsi. Velmi decentně vás zasytí a pomohou metabolismu pracovat delší dobu bez nežádoucích výkyvů. Budete se díky nim cítit lépe.

Postup

Poslední lehké jídlo večer v 19:00 hod. Následně ráno namísto snídaně:

Varianta č.1: tato varianta je vhodná pro všechny jedince, kteří jsou zvyklí pouze na malou a lehkou snídani, popř. pro jedince kteří snídani vynechávají, protože i zde má směs svůj význam vzhledem k optimalizaci a restartu metabolizmu.

Základní směs: 2 lžičky Cacao + Collagen nebo Coffee + Collagen a 250 ml horké vody.  Směs lze v případě požadavku vyššího příjmu grass fed kolagenu obohatit o 1 až 2 čajové lžičky Grass Fed True Collagen.

Další jídlo nejdříve v 9:00

Postupně posuňte na 11:00

Varianta č.2: tato varianta je vhodná pro všechny jedince, kteří jsou zvyklí na vydatnější ranní snídani.

Základní směs: 2 lžičky Cacao + Collagen nebo Coffee + Collagen, dále přidat 1 čajovou lžičku True MCT a 250 ml horké vody. Dávku MCT lze následně po otestování bezproblémového trávení zvýšit na 2 čajové lžičky. V případě požadavku vyššího příjmu grass fed kolagenu je možné přidat 1 až 2 čajové lžíce Grass Fed True Collagen.

Další jídlo nejdříve v 9:00

Postupně posuňte na 11:00

Produkty Ancient Brave

Kompletní nabídku produktů a podrobné informace najdete zde. Přerušovaný půst podle Metody Brave existuje i ve verzi pro vegany.