Bulgarian Tribulus = originální bulharský Tribulus (kotvičník) s garantovaným obsahem protodioscinu

01.06.2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bulharský Tribulus terrestris (bulharský Kotvičník zemní) se používá pro podporu vitality, energetické hladiny a tréninkových výsledků u mužů. Užívají ho muži, kteří chtějí zvýšit výkonnost, ať už v silových sportech, ve fitness nebo v kulturistice. Má totiž vlastnosti spojené s budováním svalové hmoty a s celkovým zvýšením energie. Pomůže také, pokud pociťujeme dlouhodobější únavu přicházející se stoupajícím věkem.

Tyto vlastnosti má bulharský Tribulus díky velmi vysokému obsahu speciální přírodní sloučeniny zvané protodioscin (furostonalový saponin, pozor nesmí se zaměňovat s celkovým obsahem saponinů)  a také díky vyváženému poměru komplexu dalších látek. Je však důležité, aby šlo opravdu o Tribulus z Bulharska.

Málo se ví, že rostlinu Tribulus můžeme najít na více místech světa jako je USA, Mexiko nebo Španělsko, Čína nebo Bulharsko. Pouze bulharský Tribulus má ale popsané jedinečné vlastnosti - vysoký obsah protodioscinu a specifický obsah dalších saponinů.

Je to díky unikátnímu genotypu bulharského Tribulu, charakteristickým podnebím, skaldbou půdy a také obdobím sklizně. Proto je například čínský nebo indický Tribulus používán k jiným účelům.

Bulgarian Tribulus využijeme, pokud:

  • Chceme zlepšit výsledky silového tréninku
  • Chceme zlepšit vitalitu
  • Chceme zvýšit energetivkou hladinu
  • Chceme lépe snášet zátěž a potlačit únavu
  • Se chceme cítit mladší

 

Bulharský tribulus Vemoherb najdete zde.