100% Organic Scandinavian Rainbow Trout Oil

06.06.2022

Scandinavian Rainbow Trout Oil je první rybí olej na světě v certifikované kvalitě BIO. Jde o rybí tuk vhodný pro dospělé i děti, který je perfektním zdrojem omega mastných kyselin, zejména omega-3.

Z čeho rybí tuk Viridian pochází?

Je vyrobený ze skandinávského duhového pstruha žijícího v kontrolovaných vnitrozemských vodách. Tyto chovy jsou přirozeně čisté a ryby z nich nevyžadují absolutně žádný průmyslový zásah pro odstranění těžkých kovů nebo syntetických látek. Jednoduše proto, že v nich žádné škodliviny nejsou.

Zachování přirozeného složení oleje

Zatímco při běžné produkci rybího oleje cestují ulovené ryby stovky hodiny lodí, ztrácí čerstvost a poté ještě prochází průmyslovou úpravou, olej Viridian je zpracováván pouhých několik pár hodin po odlovení ryb. Separace oleje probíhá šetrným zahřátím, odpařováním a poté centrifugací. Díky tomu není poškozena struktura oleje a ten si zachovává své přirozené složení

Co nám rybí olej poskytuje?

Díky šetrné výrobě olej obsahuje celé spektrum celé spektrum omega mastných kyselin - 3, 6, 7 a 9 tak, jak se přirozeně vyskytují v přírodě. Tyto látky jsou bohaté na na kyselinu eikosapentaenovou (EPA) a dokosahexaenovou (DHA), jejichž účinky a vliv byly mnohokrát vědecky popsány a ověřeny. 

Olej chutná po pomerančích i citrónech!

Při výrobě oleje se myslelo i na děti a na ty, kterým chuť rybího oleje úplně nesedí. Proto je do něj přidaný BIO pomerančový a BIO citrónový olej a BIO extrakt z rozmarýnu, po kterých olej krásně chutná. Vyzkoušejte!

Rybí olej Viridian najdete zde.