Nové Recovery Drinky High5 pro lepší regeneraci

06.03.2023

Pro účinnou regeneraci po tréninku jsou třeba tři hlavní složky: protein, sacharidy a minerály (elektrolyty). V nových formulích regeneračního nápoje Recovery Drink značky High5 je všechny najdete a můžete vybrat i čistě rostlinnou verzi.

Proč protein?

Protein (bílkovina) je stavební látkou svalové hmoty, která je při cvičení namáhána a poškozována. A jaký je nejlepší protein? Značka High5 pochází od společnosti Reflex Nutrition, která pro své doplňky používá výhradně špičkové proteiny od chovů krmených travou. U rostlinného proteinu je samozřejmostí GMO free a žádná sója.

Proč sacharidy?

Samotný protein pro kvalitní regeneraci nestačí. Ve svalech se během tréninku spotřebovává svalový glykogen = zásobní forma sacharidů, kterou tělo disponuje. Prokud chceme, aby svaly v pořádku fungovaly, je třeba sacharidy doplnit.

Proč minerály (elektrolyty)?

Pokud chceme posunout regeneraci na opravdu dobrou úroveň, je ideální doplnit po tréninku i elektrolyty (minerály přenášející el.energii). Díky nim se totiž svaly dovedou smršťovat a zase roztahovat (při nedostatku zůstanou svaly napjaté = křeče), díky nim také funguje naše nervová soustava. Bez minerálů by činnost svalů vůbec nebyla možná.

Nová formule Recovery Drinku a Plant Recovery Drinku proto obsahuje všechny tyto složky naráz. Recovery drink je vhodný proteinový nápoj a regenerační nápoj pro muže i ženy, stačí vyzkoušet!