PRE-TRAIN
 
Doplněk stravy, se sladidlem.
 
CÍL: ÚČINNÁ PŘED-TRÉNINKOVÁ STIMULACE + MAXIMÁLNÍ INTENZITA VÝKONU
 
Pre-Train V2 je druhá generace jednoho z nejprodávanějších a nejlépe hodnocených před-tréninkových stimulátorů na britském trhu!
 
V jedné dávce najdete 2250 mg L-citrulinu, 1600 mg beta-alaninu, 500 mg L-tyrosinu, 500 mg L-taurinu, dvě formy kofeinu (bezvodý kofein a kofein di-malát, celkem 175 mg), galgán, kigélii, astragin, jalovčinku, vitamín B6, B12 a kyselinu jablečnou.
 
SPECIFIKUM: ZAPOJENÍ MAXIMÁLNÍHO POČTU STIMULAČNÍCH METABOLICKÝCH DRAH
 
Receptura tohoto produktu je založená na celkem třinácti (!) aktivních složkách koncentrovaných na maximální podporu a nabuzení organismu před tréninkem – výdrž, sílu, energii a soustředění.
 
Účinek těchto látek souvisí s doplněním energetické hladiny, krevním oběhem, okysličením těla, uvolněním a rozšířením cév, posílením výdrže a regenerací. Přírodní extrakty a vitamíny skupiny B navíc nepodporují kondici jen v rámci tréninku, ale dlouhodobě. Veškeré použité ingredience jsou špičkové kvality, samozřejmostí je fermentační původ u použitých aminokyselin.
 
Hlavní benefity produktu:
 
- No.1 Před-tréninkový stimulátor ve Velké Británii
- 13 klíčových před-tréninkových složek
- Zapojení maximálního počtu stimulačních metabolických drah
- 100% Fermentovaná forma použitých aminokyselin
- Produkt obsahuje pouze efektivní složky v prověřených a účinných dávkách
- Nejvyšší rating použitých surovin
 
Produkt je určený pro všechny jedince zaměřené na:
 
- Efektivní před-tréninkovou stimulaci
- Maximální tréninkový výkon
- Svalový objem a síla
 
ADAPT NUTRITION – BE STRONG, ADAPT
 
Produkty, které fungují. To je hlavním mottem profesionální značky sportovní výživy Adapt Nutrition. Zakladatelem je britský specialista Adam Dickinson, který využil své dlouholeté zkušenosti v oboru, a v roce 2014 založil nezávislou značku zaměřenou výhradně na funkčnost. Sofistikovaná struktura společnosti a exkluzivní kosmopolitní vztahy umožňují dosah na nejvyšší možnou kvalitu vzhledem k nejvyššímu ratingu surovin i k nejnovějším vědeckým poznatkům a vývoji. Centrální sídlo společnosti je ve Velké Británii, produkty jsou vyráběny na renomovaných výrobních linkách v Kanadě. Samotný název značky vychází z pojmu adaptace. Má-li se i Vaše tělo přizpůsobit Vašim cílům, vyžaduje správnou výživu ve správný čas tak, aby dobře zvládlo stres a zatížení, které na něj během tělesného tréninku ukládáte. A přesně k tomuto účelu jsou všechny produkty značky Adapt Nutrition sestaveny.
 
Vysoký obsah kofeinu 200 mg / 6 g (1 dávka) Nevhodné pro děti, mladistvé do 18 let, těhotné a kojící ženy.
 
 
Balení: 350 g
 
Dávkování: smíchejte 7 g (1 odměrka) se 150 ml vody a vypijte 30 - 45 minut před tréninkem nalačno.
 
Upozornění: Může obsahovat stopy mléka a suchých skořápkových plodů. Pokud trpíte alergiemi, intolerancemi nebo užíváte léky, konzultujte před použitím s vaším lékařem. Neužívejte produkt, pokud se necítíte dobře. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí, pevně uzavírejte.  Nevhodné pro testované sportovce. Vhodné pro vegetariány.
 


Výživové údaje:
 
 Počet dávek v balení: 50 x 7 g
 v 7 g (% RHP*)
 L-citrulin
 2250 mg
 Beta alanin
 1600 mg
 L-tyrosin  500 mg
 L-taurin  500 mg
 bezvodý betain (trimethylglicine)
 818 mg
 L-taurin
 545 mg
 Alpinia galanga  150 mg
 Kigella africana (10:1)  150 mg
 Jalovčinka (Juniper berry) (10:1)  125 mg
 Bezvodý kofein 
 125 mg
 Kofein di-malát
 50 mg
 Astragin [patentovaný extrakt ženšenu nepravého (Panax notoginseng) a
 kozince blanitého (Astragalus membranaceus)]
 25 mg
 Vitamín B6
 1,25 mg (90 %*)
 Vitamín B12
 12,5 µg (50 %*)
*Referenční hodnota příjmu vitamínů a minerálních látek. Balení obsahuje 50 dávek.
 
 
Složení: L-citrulin, beta alanin, L-tyrosine, L-taurin, Alpinia Galanga, Kigella Africana (10:1), Jalovčinka (Juniper berry) (10:1),  bezvodý kofein, kofein di-malát, Astragin [patentovaný extrakt ženšenu nepravého (Panax notoginseng) a kozince blanitého (Astragalus membranaceus)], pyridoxin-5-fosfát (vitamín B6), kyanokobalamin (vitamín B12),  kyselina (kyselina jablečná), malinové aroma, sladidlo sukralóza, protispékavá látka oxid křemičitý, barvivo.