INTRA AMINO BCAA
 
Doplněk stravy, se sladidlem.
 
CÍL: KOMPLEXNÍ INTRATRÉNINKOVÉ PALIVO PRO SILOVÝ A OBJEMOVÝ TRÉNINK
 
Intra Amino BCAA je nejpokročilejší intra-tréninkový nápoj, jaký lze momentálně najít. Obsahuje BCAA + EAA + betain + Astragin + elekrolyty + vitamín B6. V žádném jiném doplňku stravy zaměřeném na přímou podporu tréninku tyto složky nenaleznete.
 
Intra Amino BCAA je určený pro maximální podporu výkonu, výsledků, oddálení únavy a posílení regenerace. V jedné dávce poskytnete tělu přes 8 g EAA, 7 g BCAA, 2500 mg betainu, 50 mg Astraginu, elektrolyty a vitamín B6.
 
Při kombinaci a množství těchto složek dostane váš trénink úplně novou úroveň – zvýšíte výkon, oddálíte únavu, zrychlíte a zeefektivníte budování svalové hmoty a rovněž i zlepšíte regeneraci.
 
EAA + BCAA = 100% FERMENTOVANÁ FORMA
 
Všechny použité aminokyseliny v Intra Amino BCAA jsou vyrobeny fermentační technologií. Použitá technologie je garancí nejvyšší čistoty aminokyselin a maximální využitelnosti.
 
Hlavní benefity produktu:
 
- Silná intratréninková matrix
- 14 prověřených složek = 8g EAA, 7g BCAA, 2,5g Betain, 50 mg Astragin + elektrolyty a Vitamín B6
- 100% Fermentovaná forma použitých aminokyselin
- Produkt obsahuje pouze efektivní složky v prověřených a účinných dávkách
- Nejvyšší rating použitých surovin
 
Produkt je určený pro všechny jedince zaměřené na:
 
- Maximální tréninkový výkon
- 100% efektivní trénink
- Svalový objem a síla
- Rychlá potréninková regenerace
 
ADAPT NUTRITION – BE STRONG, ADAPT
 
Produkty, které fungují. To je hlavním mottem profesionální značky sportovní výživy Adapt Nutrition. Zakladatelem je britský specialista Adam Dickinson, který využil své dlouholeté zkušenosti v oboru, a v roce 2014 založil nezávislou značku zaměřenou výhradně na funkčnost. Sofistikovaná struktura společnosti a exkluzivní kosmopolitní vztahy umožňují dosah na nejvyšší možnou kvalitu vzhledem k nejvyššímu ratingu surovin i k nejnovějším vědeckým poznatkům a vývoji. Centrální sídlo společnosti je ve Velké Británii, produkty jsou vyráběny na renomovaných výrobních linkách v Kanadě. Samotný název značky vychází z pojmu adaptace. Má-li se i Vaše tělo přizpůsobit Vašim cílům, vyžaduje správnou výživu ve správný čas tak, aby dobře zvládlo stres a zatížení, které na něj během tělesného tréninku ukládáte. A přesně k tomuto účelu jsou všechny produkty značky Adapt Nutrition sestaveny.
 
 
Balení: 480 g
 
Dávkování: smíchejte 16 g (cca 1 odměrka) s 500-700 ml vody a vypijte během tréninku. Balení obsahuje 30 dávek.
 
Upozornění: Může obsahovat stopy mléka a suchých skořápkových plodů. Není určeno pro děti, mladistvé, těhotné a kojící ženy. Pokud trpíte alergiemi, intolerancemi nebo užíváte léky, konzultujte před použitím s vaším lékařem. Neužívejte produkt, pokud se necítíte dobře! Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku! Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí, pevně uzavírejte.
 


Výživové údaje:
 
 Počet dávek v balení: 30 x 16 g
 v 16 g (% RHP*)
 Vitamín B6  5 mg (360 %)
 L-leucin
 3600 mg
 bezvodý betain
 2500 mg
 L-isoleucin
 1800 mg
 L-valin
 1800 mg
 L-Lysin
 1350 mg
 L-threonin
 750 mg
 L-phenylalanin
 250 mg
 L-histidin
 200 mg
 L-methionin
 150 mg
 L-tryptofan
 100 mg
 chlorid sodný
 100 mg
 chlorid draselný
 100 mg
 Astragin
 50 mg
*Referenční hodnota příjmu vitamínů a minerálních látek. Balení obsahuje 30 dávek.
 

Složení v 1 dávce (16 g): leucin, bezvodý betain, isoleucin, valin, lysin, kyselina jablečná, kyselina citrónová, přírodní aroma, L-threonin, fenylalanin, histidin, sladidlo sukralóza, methionin, chlorid draselný, chlorid sodný, tryptofan, barvivo kurkumin, přírodní ananasové aroma, Astragalus membranaceus a Panaxnotoginseng jako Astragin®, pyridoxin-hydrochlorid.