HYDRA WORX
 
Sacharidový nápoj s elektrolyty.
 
HYDRA WORX – sacharidový nápoj s elektrolyty, 80 g sacharidů na 100 g, jemná chuť, slazený isomaltem a steviol-glykosidy.
 
Hydra Worx je pokročilý sacharidový nápoj s přidanými elektrolyty (hořčík, sodík a draslík) ve formě citrátů a chloridů. Obsahuje sacharidy ve velmi dobře vstřebatelné formě – cyklické dextriny (Cluster Dextrin) a glukózové polymery získané pomocí speciální technologie z kukuřice.
 
Cyklické dextriny (Cluster Dextrin) + glukózové polymery
 
Cyklické dextriny Cluster Dextrin se vstřebávají ze zažívacího traktu velmi rychle a tělu tak dodávají energii potřebnou pro okamžitý výkon. Zatímco glukózové polymery se vstřebávají středně rychle a dodávají tak energii i v delším časovém horizontu.
 
Díky kvalitě vstupních surovin, speciální technologii zpracování a přidaným elektrolytům tak Hydra Worx představuje úplně novou generaci sacharidových nápojů. Je ideální pro každého, kdo potřebuje svému tréninku novou energii. Hodí se pro podporu silového i vytrvalostního tréninku – účinky obsažených sacharidů souvisí s doplňováním glykogenu do svalů a s regenerací.
 
Cluster Dextrin
 
Cluster Dextrin (vysoce větvený cyklický dextrin) je novým typem dextrinu přinášejícím další úroveň sportovní výkonnosti. Je vyráběn z amylopektinu procesem zvaným cyklizace. Tu vyvolává speciální větvící enzym, který je aplikován do kukuřičného škrobu.
Ten tvoří z velké části amylopektin, polysacharid s rozvětveným řetězcem, který je tvořen mnoha klastry (shluky). Větvící enzym pracuje v místech, kde jsou jednotlivé klastry spojeny, a tyto spoje rozkládá. Vzniká pak patentovaný Cluster Dextrin, který si zachovává strukturu amylopektinu tvořenou klastry, avšak má už jiné, pro využití v těle vhodnější parametry.
 
Hlavní benefity produktu:
 
- Severská kvalita = Made in Suomi + Swerige
- Cyklické dextriny + glukózové polymery = rychlá + středně rychlá energie
- 80 g sacharidů na 100 g
- Bohatá chuť, snadno se konzumuje
- Slazeno isomaltem a steviol-glykokosidy
 
Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
 
- Podporu vytrvalosti
- Podporu výkonu
- Regeneraci a oddálení únavy
 
Značka NutriWorks
 
Mladá, úspěšná a velmi dynamická. Tak lze charakterizovat NutriWorks, finskou značku ze země tisíce jezer. Celkový koncept značky, která byla založena v roce 2009 v Helsinkách, vychází z moderního a etického přístupu ke sportovní výživě a to jak v souvislosti s nejnovějšími trendy, tak se zdravým životním stylem. Projekt značky vznikl také v reakci na sílící tzv. mainstreamový trend levné sportovní výživy velmi nízké kvality.
 
NutriWorks tak představuje profesionální koncept sportovní výživy určený především pro sportovní kluby, výživové poradce a specializované prodejce. Všechny produkty jsou vyráběny ve Finsku a Švédsku v souladu s nejvyššími normami kvality. Hlavní filozofií značky je maximální možná kvalita, funkčnost, jednoduchost a přijatelná cena. Zboží je nabízeno ve dvou řadách - bílá řada je koncipována bez použití umělých sladidel a černá řada s minimalizovaným obsahem umělých sladidel.

 

Balení: 500 g
 
Dávkování: Smíchejte cca 25 g (1 odměrka) prášku s 5 dl vody v šejkru. Pijte během tréninku, aby nedošlo k dehydrataci způsobené nadměrným pocením. Balení obsahuje 20 dávek.
 
Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji a lepku. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí. Pop použití vždy víko pevně uzavřete.
 

 
 Výživové údaje:
 ve 100 g
 v 25 g (odpovídá jedné dávce)
 Energetická hodnota
 1340 kJ / 320 kcal
 335 kJ / 80 kcal
 Tuky
 0 g
 0 g
     z toho nasycené mastné kyseliny
 0 g
 0 g
 Sacharidy
 80 g
 20 g
     z toho cukry
 5 g
 1,25 g
 Bílkoviny
 0 g
 0 g
 Sůl
 2,7 g
 0,675 g
 
 
Složení: cyklický dextrin, glukózové polymery (z kukuřice), sladidla (isomalt, steviol-glykosidy), regulátory kyselosti (kyselina jablečná, kyselina askorbová), chlorid sodný, sušený meloun, pomerančové aroma, hořečnaté soli kyseliny citrónové (citrát hořečnatý), chlorid draselný, draselné soli kyseliny citrónové.