CLEAR WHEY ISOLATE
 
Doplněk stravy v prášku slazený sukralózou a steviol-glykosidy.
 
Proteinový drink s elektrolyty v osvěžující ovocné formě! Clear Whey se míchá s vodou a je určený pro osvěžení a regeneraci svalové hmoty. Pokud chcete doplnit denní dávku proteinu, ale nechcete klasický proteinový "milkshake", je pro vás Clear Whey ideální! Clear Whey je dostupný ve třech lahodných ovocných příchutích - mango, tropical a malina.
 
Na rozdíl od tradičních proteinových šejků, Clear Whey chutná jako svěží ovocný nápoj! Poskytuje 20 g proteinu na dávku a zároveň klíčové elektrolyty, takže jde o ideální drink pro posílení regenerace a hydrataci po náročném tréninku v horku, nebo při nadměrném pocení.
 
Hlavní složkou Clear Whey Isolate je grass-fed izolát syrovátkové bílkoviny, který je zpracován pomocí technologie membránové filtrace (cross-flow) tak, aby poskytl jednu z nejčistších a nejkoncentrovanějších forem syrovátkové bílkoviny.
 
CLEAR WHEY = PROTEINOVÝ DRINK V OSVĚŽUJÍCÍ OVOCNÉ FORMĚ!
CLEAR WHEY = IDEÁLNÍ POTRÉNINKOVÉ OSVĚŽENÍ PRO TROPICKÉ LÉTO!
CLEAR WHEY = DOPLNĚNÍ GRASS-FED WPI PROTEINU A ELEKTROLYTŮ
 
 
Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
 
- Potréninkovou regeneraci
- Doplnění elektrolytů
 
Hlavní benefity
 
- Potréninkový proteinový drink s elektrolyty, který chutná jako džus
- Lehká a osvěžující chuť
- Syrovátkový izolát z extenzivních chovů krmených travou (grass fed)
- Podpora regenerace a osvěžení po tréninku
- 20 g proteinu na dávku
- 200 mg draslíku + 125 mg hořčíku na dávku
- Příchutě mango, tropical a malina
 
 
Značka Reflex Nutrition
 
Profesionální sportovní výživa
 
Značka Reflex patří v oblasti sportovní výživy mezi světové lídry. Díky inovacím jako je nativní technologie zpracování proteinu, chelátově vázané minerály a další, špičkovým formulím, používání výhradně prémiových surovin a díky trvalé garanci kvality u všech produktů. Doplňky stravy značky Reflex se neopírají o marketingová tvrzení, ale o bezkonkureční složení prověřené profesionálními sportovci i širokou fitness komunitou.
 
 
Vyrobeno v UK
 
Všechny doplňky značky Reflex Nutrition jsou vyráběny na vlastních linkách Reflexu v Brightonu ve Spojeném království. Výrobní zařízení Reflex Nutrition v Brightonu představuje špičku ve svém oboru a zároveň dává Reflexu plnou kontrolu nad procesem výroby a nad udržením maximálního standardu.
 
 
Vysoce kvalitní minerály
 
Minerály obsažené v doplňcích jsou v organických přírodních formách, konkrétně s chelátovými vazbami. Narozdíl od levných anorganických forem jsou přirozené pro tělo a proto lépe vstřebatelné. Množství minerálu absorbovaného do těla a následná bioaktivita je u organických forem minerálů výraznější než u anorganických forem.
 
 
Grass-fed proteiny
 
Proč užívat levný protein od skotu z velkochovů, ve kterém jsou rezidua antibiotik, rBGH/ rBST hormonů a pesticidů z nekvalitního GMO krmiva, když lze použít superprémiový protein od chovů krmených travou? Žádná kukuřice, jen tráva a pobyt na pastvě tak dlouho, jak jen to je možné. Na výsledné chuti a především kvalitě je to obrovsky znát.
 
 
Prémiové suroviny
 
Značka Reflex Nutrition nepoužívá sojový protein nebo jiné levné suroviny. Veškeré použité složky, proteiny, minerály, vitamíny, enzymy, probiotika a rostlinné extrakty mají nejvyšší možný rating.
 
 
Zelená energie
 
Reflex při výrobě používá energii ze solárních panelů. Pokud nedostačuje, vypomáhá společnost Ecotricity vyrábějící pomocí větrných a slunečních elektráren nejčistší elektřinu ve Velké Británii. V budovách Reflex se nepoužívá žádný plyn, naopak je široce využité sluneční světlo, žárovky mají časovače a jsou nastavené na úporný provoz. Reflex se rovněž snaží šetřit papírem a papírovým materiálem - použité kartony jsou na vlastní drtičce zpracované na výplň do zásilek. Na svět také přišel první doplněk Reflex s kompostovatelným obalem - Plant Based Protein. Všechny plastové obaly doplňků Reflex jsou plně recyklovatelné.
 
 
 
Balení: 510 g
 
Dávkování: Smíchejte 30 g (přibližně tři 25ml odměrky nebo tři vrchovaté lžíce) s 500 ml vody. Dobře protřepejte a před konzumací nechte usadit pěnu. Balení obsahuje 17 dávek. Doporučené dávkování jsou až 3 dávky denně.
 
Upozornění: Nevhodné pro děti, mladistvé do 16 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje vyváženou a pestrou stravu a zdravý životní styl. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí a slunce. Může obsahovat stopy vajec a lepku. Přípravek se vyrábí v zařízení, jež je pravidelně testováno z hlediska výskytu zakázaných látek.
 

 
 Výživové údaje:
 ve 100 g (% RHP)*
 ve 30 g** (% RHP)*
 Energetická hodnota
 1522 kJ / 358 kcal
 456 kJ / 107 kcal
 Tuky
 <0,5 g
 <0,5 g
     z toho nasycené mastné kyseliny
 <0,1 g
 <0,1 g
 Sacharidy
 20 g
 6,1 g
     z toho cukry
 0,6 g
 <0,5 g
 Bílkoviny
 68 g
 20 g
 Sůl
 0,93 g
 0,28 g
 Draslík
 667 mg (33 %)*
 200 mg (10 %)*
 Hořčík
 417 mg (111 %)*
 125 mg (33 %)*
* % RHP - referenční hodnota příjmu vitamínů a minerálních látek
** 30 g - odpovídá jedné dávce
 
 
Složení: izolát syrovátkového proteinu (mléko), aroma, kyselina jablečná, citrát hořečnatý, citrát draselný, barviva (betanin, karoteny), chlorid sodný, odpěňovací činidlo (řepkový olej, maltodextrin), sladidla (sukralóza, steviol-glykosidy).
 

 
Nápoj v prášku s vysokým obsahem proteinu s mangovou příchutí, minerály a sladidlem.