Thermo Fusion
 
Doplněk stravy s vysokým obsahem kofeinu (160 mg / 4 kapsle). Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.

Dlouhá léta naši zákazníci žádali termogenní produkt založený na nejnovějších trendech a garantující špičkové výsledky. Tento požadavek jsme splnili – Reflex Nutrition vám s hrdostí představuje komplexní formuli Thermo Fusion!
 
Thermo Fusion obsahuje naprosto bezpečné a prověřené složky, které Vám pomohou dosáhnout co nejrychleji požadovaných výsledků a to v kombinaci s vhodným tréninkem a stravou.
 
Každá dávka Thermo Fusion obsahuje účinné množství extraktu ze zeleného čaje, karnitinu, kofeinu (Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy), cholinu, fenylalaninu, kajenského pepře, alfa lipoové kyseliny, bioperinu a chromu. 
 
Precizní kontrola kompletního výrobního procesu a výběr těch nejlepších složek jsou vždy cestou k úspěchu. Právě proto je kontrola kvality hlavním faktorem pro Reflex Nutrition. Thermo Fusion je vyráběn v souladu s normami ISO9001, kde je velmi striktní kontrola kvality, za použití těch nejčistějších ingrediencí.

Zde jsou důvody, díky kterým jsme přesvědčeni, že je Thermo Fusion No.1 ve své kategorii:
  • Thermo Fusion není vyráběn zakázkově, ale přímo v naší továrně v souladu s normami ISO 9001
  • hlavní složky v Thermo Fusion jsou použity v množství a poměru, které byly prokázány jako nejefektivnější
  • Thermo Fusion je vyroben ze 100% zelené energie!
  • Thermo Fusion neobsahuje žádné zakázané složky, tato formule je 100% legální
  • Prosím, porovnejte si tento produkt s ostatními produkty na trhu co se týče jednotlivých složek a jejich množství. Thermo Fusion je jednoduše nepřekonatelný!
 
Užívání Thermo Fusion je jednoduché
 
Začněte brát dvě kapsle půl hodiny před snídaní a dvě kapsle půl hodiny před obědem – a to první dva dny, aby jste si otestovali odolnost na tento preparát. Následně zvyšte dávku až na 4 kapsle před snídaní a obědem. V tréninkové dny můžete brát jednu dávku 30 minut před tréninkem. Neberte více než 8 kapslí denně. Přípravek nedávkujte večer, může způsobit nespavost.
 
Značka Reflex Nutrition
 
Profesionální sportovní výživa
 
Značka Reflex patří v oblasti sportovní výživy mezi světové lídry. Díky inovacím jako je nativní technologie zpracování proteinu, chelátově vázané minerály a další, špičkovým formulím, používání výhradně prémiových surovin a díky trvalé garanci kvality u všech produktů. Doplňky stravy značky Reflex se neopírají o marketingová tvrzení, ale o bezkonkureční složení prověřené profesionálními sportovci i širokou fitness komunitou.
 
 
Vyrobeno v UK
 
Všechny doplňky značky Reflex Nutrition jsou vyráběny na vlastních linkách Reflexu v Brightonu ve Spojeném království. Výrobní zařízení Reflex Nutrition v Brightonu představuje špičku ve svém oboru a zároveň dává Reflexu plnou kontrolu nad procesem výroby a nad udržením maximálního standardu.
 
 
Vysoce kvalitní minerály
 
Minerály obsažené v doplňcích jsou v organických přírodních formách, konkrétně s chelátovými vazbami. Narozdíl od levných anorganických forem jsou přirozené pro tělo a proto lépe vstřebatelné. Množství minerálu absorbovaného do těla a následná bioaktivita je u organických forem minerálů výraznější než u anorganických forem.
 
 
Prémiové suroviny
 
Značka Reflex Nutrition nepoužívá sojový protein nebo jiné levné suroviny. Veškeré použité složky, proteiny, minerály, vitamíny, enzymy, probiotika a rostlinné extrakty mají nejvyšší možný rating.
 
 
Zelená energie
 
Reflex při výrobě používá energii ze solárních panelů. Pokud nedostačuje, vypomáhá společnost Ecotricity vyrábějící pomocí větrných a slunečních elektráren nejčistší elektřinu ve Velké Británii. V budovách Reflex se nepoužívá žádný plyn, naopak je široce využité sluneční světlo, žárovky mají časovače a jsou nastavené na úporný provoz. Reflex se rovněž snaží šetřit papírem a papírovým materiálem - použité kartony jsou na vlastní drtičce zpracované na výplň do zásilek. Na svět také přišel první doplněk Reflex s kompostovatelným obalem - Plant Based Protein. Všechny plastové obaly doplňků Reflex jsou plně recyklovatelné.
 
 
 
Balení: 100 kapslí (80,5 g)

Dávkování: První 2 dny vždy 2 kapsle půl hodiny před snídaní a půl hodiny před obědem (2 x denně 2 kapsle). Poté můžete zvýšit dávkování až na 4 kapsle vždy půl hodiny před snídaní a obědem. V tréninkové dny můžete dávkovat 4 kapsle půl hodiny před výkonem. Zapijte. Neberte víc než 8 kapslí/24 hodin.

Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Není vhodné pro mladistvé do 16 let. Nepřekračujte doporučenou denní dávku! Neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí.
 

 
Složení:
 
 Počet dávek v balení:  25-12
 na 4 želatinové kapsle
 L-Karnitin tartrát
 800 mg
 DL-fenylalanin
 400 mg
 N-acetyl L-karnitin
 240 mg
 Extrakt ze zeleného čaje (95% polyfenolů)
 240 mg
 Kyselina alfa lipoová
 200 mg
 Extrakt z kajenského pepře (0,5% kapsaicinu)
 200 mg
 Kofein
 160 mg
 Cholin
 120 mg
 Piperin (Bioperin®)
 5 mg
 Chrom
 100 µg (250 % doporučené denní dávky)
 Další složky
 
 Protispékavé látky
 (stearát hořečnatý, oxid křemičitý)
 
 
 
Garance společnosti Reflex Nutrition

• Inovační technologie
• Nejvyšší rating použitých surovin
• Vyrobeno ze 100% zelené energie
• Vyrobeno ze 100% obnovitelných zdrojů v recyklovaných obalech
• Vyrobeno v souladu s normami ISO 9001 a ISO 17025
• Nezávislé testování na nepřítomnost látek dopingové povahy
• Absolutní čistota produktu a zdravotní nezávadnost.