EAA GREEN APPLE
 
Doplněk stravy, se sladidlem. 
 
EAA - Komplexní směs volných forem esenciálních aminokyselin + L-citrulin-DL malát, to vše bez použití umělých sladidel.
 
Směs esenciálních aminokyselin nejvyšší kvality, získávaných přednostně fermentační technologií. Esenciální aminokyseliny (EAA) si tělo nedokáže samo vytvořit a proto je musí přijímat v rámci stravy. EAA zahrnují BCAA + další aminokyseliny. Výsledkem pak je mnohem větší efektivita. Lze je doporučit během nebo po tréninku jako podporu regenerace, budování svalové hmoty a oddálení únavy.
 
Aditivum Citrulin-malátu = bonus pro tvrdě trénující svaly
 
V EAA Nutriworks je navíc aditivum citrulin-malátu, který je rovněž zaměřený na oblast svalové únavy a také na posílení maximalizace výkonu. Produkt neobsahuje žádná umělá sladidla ani aditiva, slazený je pouze steviol-glykosidy, nebo je nabízen v naturální verzi. EAA Nutriworks jsou ideální podporou aktivního životního stylu.
 
Hlavní benefity produktu:
 
- Severská kvalita = Made in Suomi + Swerige
- Komplexní směs EAA
- Aditivum volné formy L-citrulin-DL malátu: 1000mg
- Vyvážená chuť, snadno se konzumuje
- Neobsahuje umělá sladidla
 
Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
 
- Podporu růstu svalové hmoty
- Podporu regenerace
- Podporu výkonu
- Podporu aktivního životního stylu
 
Značka Nutriworks
 
Mladá, úspěšná a velmi dynamická. Tak lze charakterizovat Nutriworks, finskou značku ze země tisíce jezer. Celkový koncept značky, která byla založena v roce 2009 v Helsinkách, vychází z moderního a etického přístupu ke sportovní výživě a to jak v souvislosti s nejnovějšími trendy, tak se zdravým životním stylem. Projekt značky vznikl také v reakci na sílící tzv. mainstreamový trend levné sportovní výživy velmi nízké kvality.
 
NutriWorks tak představuje profesionální koncept sportovní výživy určený především pro sportovní kluby, výživové poradce a specializované prodejce. Všechny produkty jsou vyráběny ve Finsku a Švédsku v souladu s nejvyššími normami kvality. Hlavní filozofií značky je maximální možná kvalita, funkčnost, jednoduchost a přijatelná cena. Zboží je nabízeno ve dvou řadách - bílá řada je koncipována bez použití umělých sladidel a černá řada s minimalizovaným obsahem umělých sladidel.
 
Balení: 500 g
 
Dávkování: Rozmíchejte 11 g (přibližně 1 zarovnaná odměrka) v šejkru s 3 dl vody. Pijte během tréninku. Po použití víko nádoby opět pevně uzavřete, produkt je citlivý na vlhkost.
 
Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v chladnu a suchu, mimo dosah dětí. Vyrobeno v závodě zpracujícím mléko, vejce a sóju.
 

 
Výživové údaje:
 
 EAA
  11 g* (1 denní dávka)
 L-leucin
 3000 mg
 L-isoleucin
 1000 mg
 L-valin
 1000 mg
 L-threonin
 400 mg
 L-methionin
 400 mg
 L-lysin
 400 mg
 L-fenylalanin
 400 mg
 L-tryptofan
 100 mg
 L-citrullin-DL-malát
 1000 mg
 z toho L-citrullin
 600 mg
*11 g odpovídá jedné dávce. Balení obsahuje celkem 45 dávek.
 
Složení: aminokyseliny (L-leucin, L-isoleucin, L-valin, L-threonin, L-methionin, L-lysin, L-fenylalanin, L-tryptofan, L-citrullin-DL-malát), regulátor kyselosti (kyselina jablečná), jablečné aroma, sladidlo steviol-glykosidy.