CREATINE MONOHYDRATE
 
Doplněk stravy.
 
Creatine Monohydrate značky MyoTec je mikronizovaný kreatin s garantovanou čistotou a kvalitou vyráběný pod ochrannou známkou Creapure®. Produkt je v každé šarži testován na obsah nežádoucích složek (kreatinin, dikyandiamid, dihydrotriazin).
 
Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
 
- Svalovou hmotu (Viz - Kdy a jak užívat kreatin? Má smysl nasycovací faźe?)
- Podporu krátkodobého intenzivního fyzického výkonu
- Regeneraci
 
O projektu MyoTec
 
Nabijte se pozitivní energií! MyoTec je sportovní výživa vyrobená z čistých a kvalitních surovin, to vše s nulovým obsahem umělých sladidel a minimalizovaným obsahem balastních aditiv. Se značkou MyoTec víte naprosto přesně, co do svého těla dostáváte. Co je vzhledem k maximální fyzické výkonnosti a zdraví důležitější?
 
Celý projekt vznikl jako první svého druhu v roce 2011 a to v navaznosti na nejnovější trendy a požadavky v oblasti zdravého životního stylu a a aktivní fyzické výkonnosti (cross-funkční trénink, body weight training, fitness, bojové sporty atd.). Značka MyoTec je 100% v českých rukou a důrazně se distancuje od obvyklých marketingových triků a prodeje levných surovin druhé jakosti. Všechny produkty jsou GMO free a rBGH/rBST free.
 
 
Balení: 300 g
 
Dávkování: 
 
Plnící fáze: Rozmíchejte 5 g v 500 ml vody, ovocného džusu či náhrady jídla. Konzumujte 4 dávky denně v pravidelných intervalech po dobu 5 dní.
Udržovací  fáze: Rozmíchejte 5 g v 500 ml vody, ovocného džusu či náhrady jídla. Konzumujte 1 dávku denně.
 
Upozornění: Není určeno pro děti, mladistvé, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v chladném, suchém, dobře větraném prostředí, v těsně uzavřeném obalu. Vhodné pro vegany.
 

 
Složení: mikronizovaný Creapure® kreatin monohydrát 100 %.